Заховай

Мое серденько співай,хай бье в гору водограй.
Джерелом нехай дзвенить,тай коханнем хай болить.
Мое серденько гукай а як маешь не шукай.
Ночі-очі бірюза,очі з ночі як роса.

Заховай...Ти мене заховай від зглазу.
Заховай,тай нікому не кажи.
Заспівай...Пісню де ми були разом.
Заспівай,пісню ту де я і ти.

На дорозі цілував і до хати в ліжко звав.
А ти мені все про мати,що казала йти до хати.
Мое серденько шукай а як маешь не гукай.
Ночі-очі бірюза,очі з ночі як роса.

Заховай...Ти мене заховай від зглазу.
Заховай,тай нікому не кажи.
Заспівай...Пісню де ми були разом.
Заспівай,пісню ту де я і ти.


Рецензии