4420. Жывых шкилетау з дурняу робе

Анарэксия
Ахвярау Асвенцыма ўспомніце, людзі.
Там скура і косці, мы іх не забудзем.
Навошта ж вам так над сабой здзекавацца,
У жывыя шкілеты самім ператварацца.
Павінна хоць нейкае мяса, ды быць,
Кащея дачку немагчыма любіць.
Фігура жанчыны падобна на скрыпку,
Куты жа на целе, вялікая памылка.
Анарэксия - модная хвароба,
Жывых Шкилетау з дурняу робе.


Рецензии