4419. Нарадзили кал такия жа какашки

Магла бы палюбиць ты РАДЫ КАЛА?
-Могла бы палюбіць ты Рады кала?
-Ради чаго, даруй, што ты сказала?
Смярдзючы кал, ён  не цікавы мне.
Якія пачуцці могуць быць у лайне? »
Нарадзілі кал такія жа какашка:
Засланые засранцы - Инастрашки.


Рецензии