Человеков крепкое предстательство!

Небесных чинов радование, / на земли человеков крепкое предстательство, / Пречистая Дево, / спаси ны, иже к Тебе прибегающия, / яко на Тя упование по Бозе, Богородице, возложихом.

Богородице Безневестная,
Матерь добрая, внемли мольбам:
Помоги нам стяжати небесное
Будь защитой, помошницей нам!
Отжени возношение с завистью,
Твоей кротости нас научи ,
Всё что в души чужое закралося -
Всё повычисти и попали!
Отведи ты нас от равнодушия 
На стези нас настави любви!
Ропотливое наше недужие
Благодатью, Тебе данной, в мужество
К славе Божией - претвори!


Рецензии