and express yourself

The main thing to be on these zones of waves ...
up then down ....
do not lose feelings adrinalina ..
and express yourself ...
to create something new in yourself
such our fate is female and creative ....
we collect energy. ..
to transfer it to Earth …

Главное быть на этих зонах волн ...
то вверх то вниз ....
чувства адриналина не терять ..
.и высказывать себя...
чтобы новое в себе создавать непристанно...
такая наша участь женская и творческая ....
мы собираем энергию. ..
чтобы ее передать на Землю...


Рецензии