На це не понад ються артисти...

*   *   *

                «...немає таємного, що не вийде наяв.» (Мк)


На це не понадіються артисти:
І літо, й Ти –
і серце чисте.


Нічого кращого в житті, нічого.
Єдиним хлібом? Ні!
Єдиним Богом.


Щось вислизнуло з Криму.
Ким бо –
отримав Крим?
А Ти мене утримав.


Твій тонкий спис у правді.
Вглиб – і чисто.
Любов до Істини
ввілляв Бог – променисто!!

26.06.2019


Рецензии