Криничний журавель

Здоровенна диво-птиця
заглядає у криницю,
де студене джерело,
біля лісу – за селом!

В журавля цебро у дзьобі
металевий гак на лобі,
на хвості старий вантаж –
в спеку там ажіотаж.

Там завжди дорослі й діти,
всі – хто влітку хоче пити.
Птах веселу дітвору
виручає у жару!

26.06.2019


Рецензии