Василь Хл бн ков - Сх д та зах д. 28. 05. 2019 г..

Бачу сонце.
Вийшовши на вулицю люди.
Обіймаються та пестяться.
Зустріч очікуваня свершилася.
То було темна столітяттями сторона.
Але воно не вічне.
Тепер схожа все на долі райські.
Любите ваше превосходительство  і те інше життя.


Рецензии