Закохана

Я стану твоїм земним ангелом.
Я стану твоїми крилами.
У закоханих є одне правило:
Один одного сповнювать силами.
Я поруч з тобою здатна
Майже на все у світі.
Тобі моя скромна плата:
Коли ми удвох – всі миті.

19.06.2019


Рецензии