Квахьдач ашкъи...

Секин хьайди ашкъидикай са гьал я;
Гьайиф хьи, ам тапарар я, хиял я,

Квахьдач ашкъи са ч1авузни гар хьана,
Элкъвейтlани бендериз са цlар хьана.

Батмишариз хьайит1ани гьавизда,
Фад хкведа амай рик1ел ажиздан,

Чуьнуьх хьайтlа гьисера ам сир хьана,
А фагъирни аквада есир хьана.

Кьил акъатдач вичин асул–тегьердай,
Хьайиди туш табийни са сеферда,

Хабар тушиз хтай чlавуз рикlел ви,
Я бахт гъида, я бедбахтвал кьилел ви.


Рецензии