who gave me the pleasure

Today is rain all day,
but I came out
to buy acrylic colors ..
And found many other colors,
who gave me the pleasure …

Сегодня весь день дождь,
но я вышла
купить акриловые краски ..
И нашла много других цветов,
кто доставил мне удовольствие ...


Рецензии