Надiя на прозрiння

Я знову ранок в темряві зустріла,
Сльоза тихесенько на віях затремтіла.
Цікаво, що зараз надворі? Може, сонце?
Хитренько заглядає у віконце?

Я оченят твоїх не бачу, доню,
Твої долоньки я візьму в свою долоню,
До себе пригорну тебе міцніше,
Для мене ти на  світі найрідніша.

А ось і сонечко! Ти з радістю всміхнулась,
А я тепло промінчиків відчула...
Птахи защебетали за вікном,
Щасливі і зігріті сонячним теплом.

Радію я, що маю свою доню,
Не нарікаю ані трохи я на долю.
До Бога з вдячністю звертаюсь повсякчас,
Бог милосердний, він прощає, любить нас.

Буває іноді, що смуток огортає,
Сльоза сльозу тоді наздоганяє,
Аж тут защебетала моя пташка:
 - Не плач матусю, ти в мене найкраща!

Частенько згадую про те, як сонце сяє,
Надія в серці на прозріння не згасає!
Всі кольори я в пам'яті тримаю,
Щоб знову бачити -  я Господа благаю!

Все буде добре - запевняю себе знов,
Бо завжди поруч - віра і любов.
З надією щоночі засинаю,
Що перешкоди на шляху я всі здолаю!


Рецензии