ДЛЯ МАМИ

Найріднішій людині на світі
Я з любов'ю пишу ці рядки,
Ніжніших рук за твої - не зустріти,
Дорожчих очей за твої - не знайти.

Ти єдина для мене у світі,
Ти найкраща серед всіх матерів!
Подарую тобі, мамо, квіти,
Найгарніші, що є на землі.

Ти навчила мене любити,
Поважати людей на землі,
Ти казала - ніяк не прожити
Без цієї підтримки мені.

Тільки ти мене розумієш,
Коли потайки плачу одна,
Докоряти мені ти не смієш,
Якщо часом роблю щось не так.

Ти навчила мене цінувати,
Все те добре, що є на землі,
Й завжди радила не зупинятись,
Якщо Доля всміхнеться мені.

Ти єдина для мене, найкраща,
Ти турботлива й ніжна завжди.
Не засмучу тебе я нізащо,
Бо не хочу, щоб плакала ти.

Твою ніжність, підтримку, турботу,
Відчуваю щомиті, щодня,
Там, де ти - там любов і добробут,
Там, де ти - там вирує життя.


Рецензии