Ерудит - укр. мова

Стиль сучасний модерновий
Може зацікавить вас.
Слів набір обов'язковий,
Пам'ятай: це "вав" і "клас"!

Емоційно, не тихенько
Їх у простір випускай.
Твій IQ зросте швиденько -
Перевір, не зволікай.

Ще слова вживати треба:
"Супер", "круто", "бомба", "так"...
Й схвально скажуть всі про тебе:
"Справжній ерудит чувак!"


P.S.
В світі все не випадково,
Не все завжди навзаєм.
Українська дивна мова
Нас вітає з кожним днем!


Рецензии