Дзвiнок крiзь сон

Дзвінок крізь сон:-Чи маю я надію...
Тобі дзвонити,коли маю часу?
Щоб запитати...іноді про мрію...
І при можливості здійснити зразу?

Чи ти піднімеш слухавку від мене?
Коли стомилась та болить все тіло?
Чи ти відчуєш,серце як шалене...
В цю мить без тебе,знову заболіло?

Чи ти не мовиш:-Надоїло,досить!
В ночі тривожить...спати не давати.
Та ніжний голос...лишень тихо мовить...
Та хто ж я? Щоб,Вам,не давать кохати?
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии