***

Буремний і стрімкий, буремний рік,
Даремно  не пуска  берізка  сік.
Кохання це  палка і дивна річ,
Світання доторкнись чарівних пліч.
Так ніжно я давно не говорив,
Та пізно, Наталі, тебе зустрів.

.                В. Савош.               


Рецензии