Щиглик

Щиглик жив веселий в світі,
та попав в підступні сіті
якось днем похмурим влітку –
тож змінив свій гай на клітку.

В ній зернята і водичка,
навіть свіжа є травичка,
тільки замкнені дверцята
й мало місця, де літати…

Сниться щиглику діброва,
і веселка кольорова.
Ранком, тільки сонце блисне,
він свою заводить пісню.

Мріє все про поле й річку,
свіжу весняну травичку.
Бачить братиків між листям
і себе у небі чистім!

25.06.2019


Рецензии