Землякам

        ***

Мої земляки в Ярославлi!
Ви – Ангелiв Сiч Запорiжська!
Сумую й радiю я з вами.
Ви – Київська Русь моя вiчна!

Хай вiтер пiдносить вам крила
Над смутками та негараздами!
Хай зорi наповнюють зiр вам
Щедротами, Божими ласками!

Тримаймося в дружбi й любовi!
Пiдносимось в словi i мовi!
Вкраїна – як хрестик при тобi,
при серцi,
при думцi,
при кровi...


Рецензии
Валентина, добридень! Привіт тобі від Ярославцев з Житомирщини. Усього найкращого і творчих успіхів!
З повагою,

Александр Богачук   25.06.2019 15:47     Заявить о нарушении