Свiт ледь вловимих натякiв i звукiв

Світ ледь вловимих натяків і звуків,
Що кличуть мандрувати крізь життя,
Крізь перепони правил, звичок, суджень
У паралельність вигадок-вистав…

Світ відчуттів крізь пахощі і барви,
Крізь присмаки і форми таємниць…
Уява й дійсність мерехтять на грані
Майстерно переплетених дрібниць…

Світ одкровень, солодких й гіркуватих,
В обіймах у фантазій… Тет-а-тет…
Любові Світ у шатах Шоколадних…
У насолоду неповторний злет…

23.06.2019 м. Чернігів, Львівська Майстерня Шоколаду


Рецензии