Кличу

Гей, Іване, йди сюди,
дай напитися води!
Ну, а ти, мала Оксанко,
що робила нині зранку?
Ти ж, Михайле, не барися,
поможи мені, Орисю.
Юрку, винеси сміття,
Славо, вичисти взуття!
Знати правила всім личить,
як покликати приспічить!

24.06.2019


Рецензии