Каченята

Йдуть до річки каченята,
попереду качка-мати,
батько-селезень услід,
замикаючи приплід.

Розтяглись на всю доріжку,
дріботять маленькі ніжки.
Мружать темні оченята
жовтогруді каченята.

Вуті-вуті, – каже мама, –
чи усі вдягли панами?
Влітку сонце припікає,
парасоль не вистачає!

24.06.2019


Рецензии