Why You Don t Make New Artworks?

Why You Don't Make New Artworks
and not put it to the audience?
Are you bestowed to make your feelings
for creations of art ...
The creative process does not take place because of this
of a crisis experience with people.
But this is of great love to someone,
even if that person didn't deserve this ...
The artwork itself is pure experiences
with an artist for a particular situation ...
The creative process cannot be stopped,
Even if you can get very busy
with others up life's tasks ......

Почему вы не делаете новые произведения искусства
а не выставить это аудитории?
Вы дарованы, чтобы сделать ваши чувства
для творчества искусства ...
Творческий процесс не происходит из-за этого
кризисного опыта с людьми.
Но это большая любовь к кому-то,
даже если этот человек не заслуживал этого ...
Само произведение искусства является чистым опытом
с художником для конкретной ситуации ...
Творческий процесс не может быть остановлен,
Даже если вы можете быть очень заняты
с другими до жизненных задач ......


Рецензии