Нечаянно порви трусы стриптизерше!

-"Мене вчора вигнали
iз стрип-клубу..."
-"За що?"
-"Я стриптизерцi
20 гривень в труси
засунув..."
-???
-"Копiйками..."


Юмор из "Одноклассников"



Побач,звiдки дiти беруться,
Лиш помацай побiльше руками:
Стриптизерцi в труси кинь 100
гривень...копiйками,
I труси неодмiнно порвуться!


Рецензии