Двi Душi мои первые стизи на мове

Коли хочеш бігти  З Кимось  -
тай  бIжи
Крила нашої любові  зім'явши
У  тому не бачу я 
нічиєї провини  ..що
Попіл від вогню  -не  краше.

Дві Душі себе упізнали
Від самих себе втекли
А. відмінності між нами
 З’єднати нас не змогли
Нехай
Не існує завтра 
Але було учора
Ти пробач, що крила  рано  я  зняла


Рецензии