Купалле

По ссылке ниже можно послушать песню.
https://youtu.be/fu5RQwzlmfE

Запляту ў вяночак паміж кветак сэрца
Запляту ў вяночак у сцяблінкі душу
Хай уначы вяночак прыадкрые дзверцы
Я цябе кахаю дачакацца  мушу

Прыпеў
Сонца ноч схавала зоркамі накрыла
А з травы духмянай нам заслала ложак
Я табе казала што на сэрцы была
Калі ў першыню ты стаў на мой парожак


За рукі трымаліся карагод вадзілі
І шукалі ў цемры кветачку кахання
Ноччу тою доўгай шчасце абудзілі
Так нам паспрыяла першае спатканне


Разам на Купалле мы з табою былі
Праз агонь скакалі слухалі гармонік
Потым мы з крыніцы разам ваду пілі
Ты казаў як любіш цалаваў далоні



Зноў цябе чакаю ноч успамінаю
І пляту вяночак нібы ў першы раз
Хай гэта Купалле што з табой злучыла
Гэтай ноччу зорнай павянчае нас


Рецензии