Де небо торкнулося поля пшениц

Де небо торкнулося поля пшениці,
Там прапор Вкраїни ураз простягнувсь,
А поряд вода у  батьківській криниці,
Й журавель у гнізді озирнувсь.

Де небо  торкнулося поля пшениці,
Там рідна Вкраїна моя.
Пшениця під сонцем давно колоситься.
Красу цю всю видно здаля.

Де небо торкнулося поля пшениці,
Де жайвір нам пісню завів…
Здавалось би – зовсім дрібниці,
Та передать все , бракує  аж  слів.

Де небо торкнулося  поля пшениці,
Ми бачим  Вкраїну свою.
Уявім із печі  паляниці,
І спів соловейка в гаю.

Де небо торкнулося поля пшениці,
Там прапор  Вкраїни замайорів.
Радіємо ми і  радіють ще й  птиці,
Й колише  цей  прапор плеяда вітрів.

21.06.2019 р.


Рецензии