Укр. Природа

Де не глянеш, всюди поле
та дорога без кінця,
а на поле летять бджоли
у знайомі їм місця.
Там безсмертники й волошки,
там ромашки й васильки,
трударі в землі мурашки
копошаться всі роки.
А у жайворона в небі
тріпотять крилечка,
де весь час спостерігає
за своїм гніздечком.
Вирив нірку ховрашок
посеред дороги,
спустошує колосок
присіда на ноги.
А, ось заєць висловухий
ховається в холодок,
як ховрах присів на ноги
роздивляється пташок.
Ховається від шуліки
та від хижих звірів.
і так весь час споконвіку
втратьивши довіру.
 


Рецензии