Gruszka

Gruszka, gruszka,
Ja Cie schowam
Jak sie stesknisz,
Mnie zawolaj.
Wyczaruje Tobie nozki,
Oczki, raczki, cudne usta.
Ja posiadam moce wrozki
Z kraju, co na imie KOCHAM.
Namaluje Ci sukienke
I rozowe pantofelki
Zatanczymy pod piosenke
Jak dwie sliczne mirabelki.

TAT 23.06.2019


Рецензии