Iх зустрiлось чимало, а вона завжди була одна

Їх зустрілось чимало, а вона завжди була одна.
І у неї в очах жила така невгамовна жінка,
що кожен прагнув випити її до дна,
та не зміг допити і до серединки.

Їх зустрілось чимало – веселих, сумних
і тих, що не розбереш, він сумний чи веселий.
Бажана для всіх, але незрозуміла для жодного з них.
І уникала тих, хто не дивиться в очі і м'яко стелить.

Їх зустрілось чимало, а єдиного так і не знайшла,
хоча лише його зустріти завжди і хотіла...
І, коли її свята душа назавжди пішла,
жодна грішна душа не проводила її безгрішне тіло...


Рецензии