we will take it right from here

we wanna see farther than the next house' windows
we wanna live, we're tenacious like cats
and here we have come to claim our rights, YEAH!
can you hear the rustling of cloaks? it's us!

we will take it right from here
we will take it right from here

we were born in the tight cribs of the new hoods
we lost our innocence in the struggle for love
our garments have become tight
garments your sewed for us have become tight
and so we have come to tell you that we
we're gonna take it right from here

we will take it right from here
we will take it right from here!


original Кино - Дальше действовать будем мы!

Мы хотим видеть дальше, чем окна дома напротив,
Мы хотим жить, мы живучи, как кошки.
И вот мы пришли заявить о своих правах: "Да!"
Слышишь шелест плащей - это мы...
Дальше действовать будем мы!
Дальше действовать будем мы!
Мы родились в тесных квартирах новых районов,
Мы потеряли невинность в боях за любовь.
Нам уже стали тесны одежды,
Сшитые вами для нас одежды,
И вот мы пришли сказать вам о том, что дальше...
Дальше действовать будем мы!
Дальше действовать будем мы!


Рецензии