4370. Ягадзицай ганарыцца

Дзве паловы.
Ягадзіцы - з дзьвух часцинак,
Дзвух выдатных палавінак.
Еўра з хвосцікам - тры штукі,
И Палоўка вам пад бруки.
Тую ж цану паўтары,
И Палоўкі дзве ўнутры.
Укладзеш грошы ў ягадзіцы,
Будзеш задкам ганарыцца.


Рецензии