Теплий малиновий дзвiн

Теплий малиновий дзвін -
вітер гуде у дзвіниці -
шурхіт раїн за вікном
вторить...
О, боже!
...Же боляче,
зимно в безсніжжя
дивитися
на загасання життя,
вщент не турбуючись -
жити ще...

Чи вже кістлява прийшла...


Рецензии