МО СЕЛО

Моє  село  купається  у  квітах,
І  щось  шепоче у діброві  вітер.
Верба   дрімає   над   ставком,
І над водою стелиться туман вінком.

І сонечко цнотливе показує рум'янець,
Де   протікає   річечка  Яланець.
Підморгує   лукаво   промінцем,
Неначе   накалилася   свинцем.

І колосяться  навкруги зелені ниви,
Їх дуже рясно червоні маки вкрили.
І колоски схиляють низенько до землі,
У тій  знесиленій,  ранішній  імглі!!!


Рецензии