4374. Импузантные мужчыны

Аматары піва.
Той, хто любіць піва піць,
павінен цвяроза ацаніць.
Ад ужывання піва,
Змянілася непрыгожа,
Не хвалюйцеся, ня рожа,
Постаць., или же – фигура.
И характер, и натура.
Пьёте піва без прычыны -
ИМПУЗАНТНЫЕ мужчыны.


Рецензии