Дзвонять дзвони Великодн

Двонять дзвони Великодні,
Бо Христос уже воскрес.
Світла Пасха вже сьогодні,
І радіє  люд увесь.

Дзвонять дзвони Великодні,
Йде відлуння навкруги.
У катів  серця  холодні,
І лютують вороги.

Дзвонят дзвони Великодні,
І звеличують Христа.
Під плитов в гробу Господнім
Та гробниця вже  пуста.

Дзвонять дзвони великодні,
Звістку радісну несуть.
Христос воскрес і від сьогодні
Юдеї день той не вернуть.

Дзвонять дзвони Великодні,
Радість й втіха рознеслись.
Радість буде від сьогодні,
Бо слова Христа збулись.

21.06.2019 р.


Рецензии