На мелод ю черемшина

На мелодію «ЧЕРЕМШИНА»

Зібралися гості біля входу,
П'ють з фужерів і вино ,і воду.
А Василь за ними споглядає,
Бо Оксану вже  давно кохає.
       ПРИСПІВ
Всюди буйно квітне  черемшина,
Бо Оксана – прекрасна  людина.
Василь у садочку з Оксанов в таночку,
Бесіду веде.

Зібралося гостей вже багато,
Бо сьогодні тут велике свято.
Ювілярка гостей зустрічає,
Привітання радо всі приймає.
          ПРИСПІВ
Всіх гостей до столу запросила,
У фужери їм вина налила.
Тости від гостей уже лунають,
А музики до танцю чекають.

21.06.2019 р.


Рецензии