Памятi Валентини Михайловоi - Eвтушок

Пам'яті Валентини
 Михайлової-Євтушок.


Сумує  велика родина,
Не завжди достатньо нам слів…
Також зажурилась хатина,
В сльозах її рідний Коськів.

Чудова, порядна людина,
Покинула Землю   на жаль,
Правдива, Свята Валентина,
В очах її друзів печаль.

Роки пролетіли,  мов потяг,
Дорога нелегка вела,
Над нами розбійничав протяг,
Та молодість швидко пройшла…

У неї  прекрасні онуки,
Від неї у них теплота,
Жіночі   спрацьовані руки,
Від неї  в дочок  доброта.

Тепер вона  там,  в небосхилі,
Знай,  буде  молитись за них,
 Ось тиша на свіжій  могилі,
Мов зіронька, серед своїх…


Автор  Геннадій  Сівак.
21  червня  2019 року.


Рецензии
Хороше, Геннадію, присвячення хорошій людині.
Світла пам'ять.

Оксана Федишин   01.07.2019 21:01     Заявить о нарушении
Дякую Вам, Оксана!!!

Геннадий Сивак   02.07.2019 17:53   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.