На мелод ю Ой, у гаю, при Дунаю

Для Інни на мелодію «ОЙ, У ГАЮ , ПРИ  ДУНАЮ»

Ой, ти ,Інночко,кохана,
Я  тебе кохаю,
Ти є мій дарунок долі,
Це  я добре знаю.
            ПРИСПІВ
«Ой , тьох ,тьох,тьох , тьох ,тьох,тьох»,-
Едуард щебече,
То він Інночку  кохану
Погуляти кличе.

Ой, ти , Інночко кохана,
Вийди , не  барися.
Та й до мене  ,моя  люба,
Знову  притулися.

           ПРИСПІВ

Ой,ти Інночко кохана,
Глянь у мої очі.
Теплий  вітер  твої коси
Ніжно потріпоче.

        ПРИСПІВ

Ой , ти ,Іночко кохана,
Вийди , вийди знову.
Подарую я на щастя
Золоту  підкову.

            ПРИСПІВ

20.02.2017 р


Рецензии