На мелод ю хав, хав козак м стом

Їхав , їхав Едік містом.
Під колесом камінь тріснув,
Да раз-два   .                - 2 р.

Під колесом камінь тріснув.
Едік знов , як сонце блиснув,
Да раз-два.                – 2 р.

- Я люблю тебе , як душу,
Та служити  в війську мушу.
Да раз-два.                -2 р.

- Я , Іннуся , в війську служу,
За тобою завжди  тужу,
Да раз – два.                – 2 р.

- Ой , Іннусе, люба моя ,
Я навіки твій , ти – моя,
Да  раз-два.                – 2 р.

- Ти , Іннусе , не журися,
За нас  Богу  помолися.
Да   раз-два.                – 2 р.

-У нас  буде все прекрасно,
І добро нам вродить рясно.
Да  раз-два.                – 2 р.

Так  живуть вони в любові.
Щоб завжди були здорові,
Да  раз-два.                – 2 р.

20.02.2017 р.


Рецензии