***

мої крила
твої вітрила
мої мрії
твої думки
що б ми ще одне в однім відкрили
як би не був наш шлях таким?

моя сила
й трава похила
твоє сяйво
і вітер твій
що б я ще написала й зробила
в гострих променях твоїх вій?

і якими б ти йшов стежками?
що б розквітло в твоїм чолі?

...ми залишились боржниками
на чистилищній цій землі....


19.06.19


Рецензии
Браво, любо!!! ÷{)}>>>~~~

Сергей Карасёв 4   28.06.2019 21:13     Заявить о нарушении