я теж тут

я чую , як сонце розливається всередині,
квіти, сплетені міцно з настроєм,
підтримують в повітрі постійний аромат,
барви різноманітності багатством
милують очі,
даруючи присутність видиму і невидиму,
засівають в воду життя краплини
і мого тут перебування

10,25
21,6,19


Рецензии