Танець любовi

Красуня до стіни мене притиснула
мізинцем своїм маленьким розчавила
звіриним поглядом жадібним поглинула
і чоловіка хитрістю жіночої звабила...
До ніжності тягнулись наші руки
ти еротично задерла вгору ніжку
і хвиль бажань відчули мої брюки
а сукні твій поділ терся об доріжку...
В пекучем танго ти прогнулася на спину
тільки сильніше за піджак схопилася
мабудь ми вічність танцювали без зупину
но ти за поцілунком жаданним нахилилася...


Рецензии