Чергова присвята

Дорогенька наша,
Корінь Антоніна,
Ти в усьому краща,
Ти у всьому винна:

Серпень припікає,
Скільки іх вже було…
Тіло засмагає,
І згоря минуле.

Мабуть тобі ліньки
Час заворожити.
Хай би йшов навшпиньки,
Бо дурне летіти.

Хай би відпочили
Наші славні рочки,
Хай би не гірчили
У віршах рядочки.

Щоб на повні груди,
Повсякчас думками,
Щоб не жили люди
Сірими вовками.

Скажуть – божевілля -
Я це добре знаю,
Зупини свавілля
Я тебе благаю.

Конче треба віршів,
Тих що є – замало,
Щоб святіх і грішніх
Ними лікувало.


Рецензии