Удав

Суне берегом удав,
що ховається між трав.
То така товста гадюка,
серед змій він – вовкодав.

Дичина його мета,
з голови і до хвоста
він покритий візерунком,
спільник змію – темнота.

Він на дерево залізе,
заховається між хмизу.
Хто попав в його обійми –
назавжди лишиться в приймах.

19.06.2019


Рецензии