Моему любимому

Как сетью листьев и ветвей
Деревья ловят солнца блики,
Стараюсь сохранить твоей
Привязанности теплой лики.

There is a net made from some leafs
And branches that a sunlights stealing...
We worked hard to save believes
And best amazing feelings

В листве обратный путь лежит,
В моих шагах тугая свежесть,
Ведь мне одной принадлежит
Твоя уверенность. И нежность.

Full of the leafs our way back home,
Our steps are strong and clever
I am only one your find alone
With loving heart forever!

Наперекор ветрам сырым,
Наперерез снегам и бурям,
Я становлюсь твоим Вторым
Не обижаясь, не ревнуя.

From strong and rainy winds survived,
And storms , and cold,  I am here,
Became your lovely second part
To stay with you forever.

От каждодневности не ждёшь
Высоких слов и  достижений,
А просто любишь и бредёшь
Тропой совместною осенней...

When you’re sharing every day
Don’t wait for best words often
Just live, and love, and walk away
Together. With your Autumn...

Albany, NY
November 4 2018


Рецензии