You sick tormented

You sick tormented


You sick tormented,
But curiosity is stronger,
What's, inside keeps, you warm,
And that outside – for the life of me!
And, torn apart
Sullen anger and longing,
For bosom you stumbling smooth,
Sharpened by sea wave,
You sneak in every day
And waiting for the night…
Whom same first going to kill,
One does not mind:
Who is in you
Or someone, who's still swimming?
Maybe for the first time
You have to choose
Someone from two,
Here is this you not survive!
I... feel sorry for you.




ВАС ОТВРАЩЕНИЕ ТЕРЗАЕТ


Вас отвращение терзает,
Но любопытство все сильней,
То, что внутри, вас согревает,
А что снаружи – хоть убей!
И, разрываемый на части
Угрюмой злобой и тоской,
За пазуху вы камень гладкий,
Обточенный морской волной,
Кладете каждый день украдкой
И ждете ночи…
Кого же первого убьете,
Кого уже совсем не жалко:
Того, кто в вас,
Или того, кто все еще плывет?
Быть может, в первый раз
Вам выбрать предстоит
Кого-то из двоих,
Вот это вам не пережить!
Мне… очень жалко вас.


(«На эшафоте истории»)


Рецензии