я знову повертаюся до тебе

..крізь дні, крізь шаленну втому
я знову повертаюся до тебе
і зразу ж відчуваю, ніби вдома,
в тобі собі знаходжу я потребу..

..крізь весь цей час, якого так багато
пройшло з моменту тихого "бувай",
з собою ти забрав усі ці свята,
я знов шепочу "..ти мене не залишай.."..

..крізь дні років підходжу я у вічність,
та й в ній мені тебе не вистачає,-
лихо спіткало багатьох, як сніг торішній,
нам багатьом тебе не вистачає..

r810220


Рецензии