Нусманя моро

Мон карман морамо эрямондо
Моран, ды ваны морамось алдо
Кежетне, конатнень неисть сельмен
Эйкакштонок истямо жо неить.

Чокшнэнь валдозо монь валдомгавти
Валскекс сон ванды ве трокс велявти
Мон содан, тонгак содат - паро пек,
Эрь, эйкакштоть, мон ялган, тон кевкстить?

Симяно, сёвнокшнано, тюряно
Апак арси вишка ялгадонок
Сынь ваныть, ды сынст зярдояк неяно
Мейле те вайгелензэ маряно.


Рецензии