Не дiвчiна а zirka-7

Після знайомства з дівчиною світ перевернувся
і на речей багато став дивитися по іншому
митцем я на своє життя колишнє озирнувся
і став записувати свої думки я - віршами...
Після знайомства з дівчиною здійснив мрію
змусив повірити людей що існують чудеса
знайти свою людину я вважаю це значна подія
на хід історії плідно впливає жіноча ще краса...
Після знайомства з дівчиною я закохався зрозумів
адже у всіх нас серця з народження розбиті навпіл
свою я половинку в її очах знайти раптово я зумів
за нею залицятися я хочу поки вистачає моїх сил...


Рецензии