Червень-2019-3

На дереві висять сережки аж чорної черешні
червень дарує запахів медовий невгамовний рай
і з квітів ароматами п'янкими жарти недоречні
перетворилася природа на справжній коровай...
В траві зеленій ховається червона полуниця
грони парічки звисають налитой з кущів
для мене кріп з петрушкою мабудь як скарбниця
і серед них горіха майже не побачити вусів...
Адже і рання кортопля дозріла до кондиції
вже і потрібно накопати молодого часнику
і налепить вареників в української традиції
та і сідати швидше треба до ситного столу...


Рецензии